Col·laboradors

Scire Law

Scire Law

Scire Law és una firma amb oficines a Barcelona i Madrid, que ofereix serveis jurídics de màxima qualitat en àrees complexes del Dret a empreses i particulars. A Scire Law coneixem la realitat dels nostres clients i cooperem decididament en el creixement dels seus negocis i inversions. Comptem amb professionals provinents de diferents despatxos d'advocats, empreses de reconegut prestigi nacional i internacional i del sector públic.

Badía-Ballvé-Susín Advocats

Badia- Ballvé- Susín

Equip d’experts professionals en les diferents especialitats del dret que treballa de manera coordinada per aconseguir la solució més apropiada i adequada a les seves necessitats.

 

Comptes i Control Auditors, S.L.

Comptes i Control Auditors, S.L.

Son una firma d’auditoria que agrupa professionals amb formació com a auditors, titulats mercantils i economistes, col·legiats i adscrits al Registre General d’Auditors i amb una dilatada experiència professional.

AGGER Gestió, S.L.

AGGER Gestió, S.L.

Serveis professionals d’arquitectura, enginyeria, eficiència energètica, construcció i gestió immobiliària, amb 25 anys d’experiència en els diferents sectors.

SBSS Consulting, S.A.

SBSS Consulting

Empresa fundada l’any 1990 per un grup de professionals de l’àmbit de l’economia i de la informàtica amb l’objectiu de donar als seus clients les millors solucions econòmicament viables.